Pihakoira Vandan ja aussie Ransun treenailua sekä ohjaajan ihmettelyä agilityn, tokon ja pk-lajien maailmassa

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

PENNUT ULKOILEE

Dina
Tänään pennut pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilemaan, kun oli lämmin ja aurinkoinen päivä. Kaikki viisi tutkivat rohkeasti pihaa, ja menivät vähän lumikinoksenkin puolelle! Nasu uskalsi vähän lähteä erilleen muistakin, mutta muut pysyivät tiiviisti yhdessä. Kaikki tekivät hienosti asiansa pihalle, aika yllätys kun ajattelin että jännittäisivät niin paljon etteivät uskaltaisi muuta kuin täristä! :D Pihalla oltiin n. 10 minuuttia, ja sitten kyllä melkein kaikki jo tärisivät- vilusta, jännityksestä, innostuksesta..ainoastaan Dina vaikutti melko kylmänkestävältä, ja olisi vielä tullut takaisinkin pihalle kun olin saanut pennut sisälle! Oli myös hauska huomata miten tiiviisti ne seurasivat ihmisiä, ja tulivat kutsuttaessa. Ja tietysti yrittivät päästä syliin kun alkoi viluttaa, etenkin Helga ja Nasu :)

Pentuja olivat tänään katsomassa Vilda-tädin poppoo, eli Merja, Marikki plus Vilda ja Aatos. Vildallehan suunnitellaan pentuja ensi kesälle, joten nyt onkin aika nostattaa pentukuumetta! :) Käytiin metsälenkillä kaikkien viiden koiran kanssa, ja nehän ottivat kaiken ilon irti! Varsinkin Vildalla ja Ransulla oli mahdoton meininki, ja Aatos tykästyi Pipsaan. Vandakin tuli hienosti toimeen molempien kanssa, vaikka niillä on Aatoksen kanssa ollut pennusta asti pientä kränää. Ihan kuin äitiys olisi tehnyt Vandasta "seesteisemmän" ja aikuisemman, tai johtuuko se vaan siitä ettei se ole joutunut epämiellyttäviin tilanteisiin eli kokenut itseään nurkkaan ahdistetuksi, mutta Vanda on pentujen syntymisen jälkeen tullut todella hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Kopkop :D Tässä vielä kuvat hienoista siskoksista, sekä Merjasta palluuttamassa poikia.

Siskokset Vanda ja Vilda

Merja ja pojat















Huomenna pentuja tulevat katsomaan Helgen perhe, ja puskaradio kertoi että Helgeä saisi alkaa kutsumaan Viliksi :)
Lopuksi ulkoilukuvia ja vähän muitakin.
PS. Pentujen rekisteripaperit olivat tulleet Mialle viime viikolla! Nyt on sitten virallistettu pentujen nimet, värit ynnä muut, sekä saatu rekisterinumerot.
Pojathan olivat molemmat kolmivärisiä, tytöistä Nasu on valkoinen-riistanvärinen kuten äitinsä,
Dina valkoinen-punainen ja Helga valkoinen-ruskea.

Helga ja Helge

Dina tutkii

Dina

Keppihullu?


Pikkusiskot

Helga

Myös tuleva keppihullu?

Helge tutkii
Dina Marikin käsissä

Helgeä epäilyttää, lumi vai Helga-sisko

Helga

Ihmettelyä

Dina


Naminamilaukku

Melvin

Melvin

Nasu

Nasu

Nasu ja Hulda

Nasu tassuttelee

Dina nuuskuttelee

Helge

Juuri ulos päässeet pennut

Helga ja Helge

Helga ja Helge

Pojat

Helge ja äiskä

Dina

Helge ja Helga

Helge

Suloiset siskokset

Uijui miten jännää!

Tytöt ja Melvin

Risu jee!

Vanda ja Nasu

Nasu ja Vanda

Vanda ja tytöt

2 kommenttia:

  1. Oi kun ne ovat jo kamalan suuria ja niiiin suloisia:)

    VastaaPoista
  2. Niin on, jos tuntuu et ihmislapset kasvaa äkkiä niin koiralapset vasta kasvaakin :D vielä on muutama päivä aikaa tulla niitä katsomaan ;)

    VastaaPoista